Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΤΑΣΗ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Παράταση λόγω της διήμερης απεργίας των εφοριακών αναμένεται να ανακοινώσει το ΥΠΟΙΚ μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις εφορίες λόγω της απεργίας των εφοριακών την πέμπτη και την παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η παράταση αναμένεται να έχει δεκαήμερη διάρκεια (έως και τις 10 Ιανουαρίου) ενώ σε ότι αφορά την πληρωμή των άλλων φορολογικών υποχρεώσεων, όπως των δόσεων του φόρου εισοδήματος και της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης θα δοθεί προθεσμία τουλάχιστον έως τις 2 Ιανουαρίου.

Ηδη, σε αρκετές εφορίες μετά και την εφαρμογή της εφεδρείας η κατάσταση είναι δραματική με τους υπαλλήλους να τρέχουν από όροφο σε όροφο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Μάλιστα το πρόβλημα έχει οξυνθεί το τελευταίο διάστημα μετά και την μαζική κατάθεση πινακίδων από χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα νέα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.

Πάντως, η παράταση θα ισχύσει και για την πληρωμή των τελών μέσω τραπεζών ή ΕΛΤΑ. Το ίδιο ισχύει και για όσους ιδιοκτήτες οχημάτων επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., έχουν επίσης τη δυνατότητα να το πράξουν έως τις 10/1/2012.









ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων
Βέρρος Κωνσταντίνος
Τσαλοπούλου 5, Σέρρες
τηλ: 23210 20700  fax: 23210 99521
http://www.kverros.gr/   mail: kverros@otenet.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου