Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΩΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ''.

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην σελίδα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας έκανε γνωστή την επανενεργοποίηση του προγράμματος "Εναλλακτικός Τουρισμός" με την περίοδο υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων να παρατείνεται έως τις 31 Ιανουαρίου 2012.


Παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα και ο νέος τροποποιημένος οδηγός του προγράμματος όπου μεταξύ των σημαντικότερων αλλαγών καταγράφεται η αύξηση του ποσοστού χρηματοδότησης για επενδύσεις που θα ενταχθούν και το οποίο ανέρχεται πλέον σε 50% του συνολικού κόστους της επένδυσης.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι η υποψήφια επιχείρηση δύναται να κάνει επέκταση δραστηριότητας σε νέο ή νέους επιλέξιμο/επιλέξιμους Κ.Α.Δ. που περιλαμβάνονται στον Πίνακα 2 του οδηγού, με την προϋπόθεση ότι ήδη διαθέτει τουλάχιστον ένα εκ των επιλέξιμων Κ.Α.Δ. Το επενδυτικό σχέδιο δύναται να συμπεριλάβει ενέργειες και δαπάνες στον υφιστάμενο επιλέξιμο Κ.Α.Δ. και στο νέο επιλέξιμο Κ.Α.Δ. στον οποίο επεκτείνεται υπό την προϋπόθεση ότι περιλαμβάνει πλήρη και ευθεία αντιστοίχιση των ενεργειών και δαπανών που θα υλοποιηθούν με τον αντίστοιχο Κ.Α.Δ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων
Βέρρος Κωνσταντίνος
Τσαλοπούλου 5, Σέρρες
τηλ:23210 20700 fax: 23210 99521
http://www.kverros.gr/ mail: kverros@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου