Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ένα διεθνές πρόγραμμα για νέους επιχειρηματίες

Στη χώρα μας έρχεται για πρώτη φορά διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τo Kick ξεκίνησε από το Σιάτλ και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας αυτή τη στιγμή σε 4 ηπείρους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Kick απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να επιταχύνουν αποτελεσματικά τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, παρέχοντας τους καθοδήγηση βήμα-βήμα, ενώ οι συμμετέχοντες γίνονται παράλληλα μέλη της κοινότητας των Kick, με στόχο την ανάπτυξη διάδρασης και σχέσεων μεταξύ των μελών της.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η διευθύντρια του Kick Athens, Ρεβέκκα Πιτσίκα, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι μέσα από το Κick, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση, που να δημιουργεί θέσεις εργασίας και μαθαίνουν να χειρίζονται και να ξεπερνούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα start up στο ξεκίνημά του.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της νέας ιστοσελίδας του προγράμματος.



Πηγή: real.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων
Βέρρος Κωνσταντίνος
Τσαλοπούλου 5, Σέρρες
τηλ: 23210 20700       fax: 23210 99521
http://www.kverros.gr/ mail: kverros@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου